CO2penhaguen, la comunitat climàtica de la UPC

21des.09
Des d’aquesta pàgina web es vol fer una primera crida informal a la comunitat de la UPC per tal de constituir-se en Comunitat Climàtica de La UPC, UPCCC.

Això vol dir que es mantindrà actualitzat aquest lloc web, com a mínim, fins a la finalització de la Cimera de Copenhaguen i, depenent de la resposta dels membres de la comunitat a títol individual i/o de les parts de la institució que hi vulguin prendre un compromís més especial, aquest lloc web podria ser, només, la punta d’un iceberg invers sobre el qual anar assentant i compartint tota una gama d’activitats, accions, informacions, etc. que ens acabés transformant en un actor actiu al voltant del procés cap a i de Copenhaguen 2009.

Hem creat una Xarxa Social Virtual per a incitar-vos a participar amb els teus comentaris, crítiques i dubtes , i a més podeu penjar fotografies, vídeos, events, etc… Les notícies més destacades de la setmana i el devenir de la XSV CO2penhaguen es publicaran en un butlletí setmanal, amb l’anàlisi de la Institució a través de l’observador en la Conferència, i serà consultable des de la secció actualitat/notícies i en aquesta mateixa secció.

enllaç a la Comunitat Climàtica

enllaç al Portal UPC Sostenible



1 Responses to “CO2penhaguen, la comunitat climàtica de la UPC”

  1. I’ve found it a little difficult to find computer parts without having to buy whole computers and tearing them apart myself. . I want to start my own business using the computer parts, but where can I get the computer parts (the small parts)? I have tried my local recycle center and no success.. I’m on the verge of contacting an established computer craftsperson and cosigning to their business. . . Anyone with ideas or advice?.


Deixa un comentari