350 minuts contra el canvi climàtic

19des.09

Crònica de la concentració de la campanya El clima no està en venda

Per Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Coincidint amb la jornada internacional de mobilització contra el canvi climàtic aquest dissabte, 12 de desembre, la campanya El clima no està en venda ha organitzat 350 minuts d’activitats per denunciar les falses solucions que s’estan donant al canvi climàtic i exigir polítiques efectives per tal d’aturar-lo. 350 ha estat la xifra escollida per simbolitzar aquesta demanda ja que es tracta de la concentració màxima de diòxid de carboni acceptable per evitar un canvi climàtic, una xifra que ja ha estat superada i el que es demana és que es marqui com a fita de reducció i que no s’ultrapassi. L’acció s’ha portat a terme en motiu de l’important cimera sobre canvi climàtic a Copenhaguen.

A mig matí, la campanya ha recorregut amb una cercavila festiva i sorollosa els carrers del centre de Barcelona fins arribar a la seu de Fecsa-Endesa al Poble Sec, amb l’objectiu d’assenyalar la responsabilitat de les multinacionals en la generació de canvi climàtic, amb la connivència de governs i institucions internacionals. Després als Jardins de Sant Pau del Camp al Raval han continuat les activitats amb un dinar popular, batucada, concert i amb parlaments de representants de moviments socials com Albert Recio de la FAVB, Jaume Botey de Cristians en la Diàspora, Andreu Coll de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, entre d’altres.

La campanya catalana El clima no està en venda s’ha sumat d’aquesta manera a tots aquells i aquelles que arreu del món diuen que el canvi climàtic es pot aturar, que hi ha alternatives i el que cal és voluntat política per tal de portar-les a terme.Anuncis


No Responses Yet to “350 minuts contra el canvi climàtic”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: