pancarta en una grua contra el mercat d’emissions

08nov.09

Avui divendres a les 9.00 AM, dos activistes han escalat una grua propera a l’entrada de la Cimera Climàtica de Barcelona, que conclou avui amb pèsims resultats. La pancarta, de 40 m2, denuncia la menrcantilització de les emissions en comptes de la reducció oblicgatòria: ” Market is the problem, not the solution”.

Els delegats de la cimera climàtica han llegit el missatge: La cració de mercats de fum, promoguda ples lobbys corporatius de les grans empreses contaminants, crea nous beneficis per a qui més contamina.
Aquesta acció s’emmarca amb la demanda dels països del Sud, sobretot el bloc Africà, per assolir un acord de reduccions obligatòries i que els països més contaminants assumenixin el deute climàtic que han generat.

Els activistes han resistit al vent durant una hora i després han baixat. Un d’ells, afirmava, davant la mirada atònita d’alguns delegats que ” El clima no està en venda. El problema és el mercat, el model capitalista i la coptació dels Estats per interessos corporatius més obscurs”.

Anuncis


No Responses Yet to “pancarta en una grua contra el mercat d’emissions”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: