La meitat femenina reclama la seva veu D

19oct.09

La població femenina té molt a perdre i molt a dir sobre el Canvi Climàtic. Els qui promouen que les negociacions tinguin una perspectiva de gènere porten 9 mesos nedant contra corrent però comencen a recollir els seus fruits.

L’Aliança Mundial de Gènere i Canvi Climàtic (GGCA) és una xarxa d’organitzacions no governamental i d’agències de l’ONU. Fa nou mesos no hi havia cap llenguatge de gènere en les negociacions climàtiques. Ara hem inclòs 23 paràgrafs que citen les dones i la igualtat i l’equitat de gènere” va dir Cate Owren, coordinadora del programa pel Desenvolupament Sostenible dins l’Organització de les dones pel Medi Ambient
L’aliança, per exemple, va proposar que sota la menció dels actors fonamentals el text inclogués a dones, pobres, indígenes, joves i altres poblacions marginades, ja que les dones acostumen a carregar amb les pitjors parts dels desastres naturals. Les estadístiques són sorprenents. Per cada home que mor en un desastre natural, moren quatre dones” declarà Hannie Meesters de l’Equip de Gènere del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament (PNUD).
Font: http://www.ipsnoticias.net

Anuncis


No Responses Yet to “La meitat femenina reclama la seva veu D”

  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: